Няма да има вода на 4 места в София

OFFNews Последна промяна на 02 март 2021 в 05:11 1270 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Строително-монтажни работи в жк. „Дружба“ 1 налагат спиране на водоподаването от 02:00 до 05:00 часа на ул. „Капитан Димитър Списаревски“, ул. „Илия Бешков“, ул. „Тирана“, ул. „Кръстю Пастухов“. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Асен Йорданов“ в кв. „Кръстова вада“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на ул. „Асен Йорданов“ от ул. „Емилиян Станев“ до бул. „Черни връх“ и ул. „Ген. Иван Колев“ от ул. „Проф. Марин Големинов“ до ул. „Джон Атанасов“. 

Подмяна на спирателен кран на ул. „Методий Кусевич“ в жк. „Красна поляна“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа ул. „Методий Кусевич“ между бул. „Възкресение“ и ул. „Одоровци“, ул. „Одоровци“ между ул. „Методий Кусевич“ и ул. „Булина ливада“ и ул. „Румяна“ между ул. „Методий Кусевич“ и ул. „Булина ливада“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Васил Левски“ в „Център“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на бул. „Васил Левски“ от № 7 до № 35, ул. „6-ти септември“ от бул. „Васил Левски“ до бул. „Патриарх Евтимий“ и ул. „Хан Крум“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови