Quantcast

Няма да има вода на 3 места в столицата

OFFNews Последна промяна на 09 октомври 2019 в 06:20 1016 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателен кран в с. Житен налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на с. Житен
с. Доброславци -бивш стопански двор на ул. „Липа“, по ул. „Градинарска“ от ул. „Липа“ до ул. „Житенски път“. 

Изместване на водомерен възел на ул. 689 във вилна зона „Мала кория“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа във Вилна зона „Мала кория“.

Заради превключване на уличен водопровод на ул. „Великан“ в кв. „Карпузица“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на ул. „Великан“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !