Националисти ще гонят "нашественици" от центъра на София

OFFNews 17 ноември 2016 в 08:59 23314 7

Националисти ще гонят

Движение "Национална съпротива" подготвя саморазправа с чужденци в центъра на София. В обявление, разпратено до медиите, се посочва, че подмяната на населението на България с ислямисти продължава и е дълг на патриотите да спрат този процес. "Национална съпротива" призовава всички, които споделят идеите им, да се съберат в събота на площад "Света Неделя" в София от 18.00 часа.

"Съберем ли се над 10 000 то тогава нищо не ще може да застане срещу нас и тогава предателите ще си платят, а нашествениците ще бъдат прогонени по дупките от които са изпълзяли", се казва в призива, който публикуваме без редакторска намеса: 

Българи, подмяната на населението ни с ислямисти продължава! Наш дълг е да спрем този процес, за да подсигурим бъдеще на българските деца и България. Ние сме предадени от вътрешни и външни врагове, а помощ няма от къде да дойде. Отговорността лежи на нашите плещи и по това какво направим сега, ще бъдем съдени от бъдещите поколения. Не трябва да допуснем Асен да стане Асан или Михаил да стане Мехмед! Съберем ли се над 10 000 то тогава нищо не ще може да застане срещу нас и тогава предателите ще си платят, а нашествениците ще бъдат прогонени по дупките от които са изпълзяли. Датата е 19.11.2016, мястото е площада пред св. Неделя 18:00 часа.

Припомняме, че миналата седмица Благовест Асенов и Тодор Тотев от "Национална Съпротива", бяха арестувани, защото именно на Лъвов мост заловиха и предадоха на полицията циганин, който заедно с нелегални имигранти от района рекетираха и ограбваха на няколко пъти българска жена. Видно от действията на полицията, те вместо да задържът престъпника срещу когото има няколко жалби от пострадалата, те задържаха националистите. Това действие на органите на реда е ясна заявка, че българският интерес вече няма да бъде защитаван на това място. Ето, защо ние твърдим, че падне ли центърът на София поз ислямистко владение, то целият процес ще се разрастне и България ще загине.

"Национална Съпротива"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11827

4

Victor Dachev

17.11 2016 в 10:02

Zhelyu Mitkov тогава Национална съпротива нямаха нищо общо. Онова си с контрахората си баха наркоманчетата дето според случая се местеха при Петното, Волен и Капута. В момента съдейки по лицата на снимките го раздават русофили.
НС впрочем също са около 20 човека. ОК и + оная групичка (ако приемемем че ще издържат да не и теглят един здрав бой по градинките преди това, което не е много вероятно) са общо 40-50 човека в думилионен град. Повчето с криминални регистрации, свиват се и се крият като видят полицай.

Ще следя с интерес развитието на поредния такъв опит някой да ги забележи около избори когато БСП хем иска въргал (звучи революционно - начина комунист да дойде на власт) да стане нещо хем те да намат нищо общо с него (като с президента, на който шефката му каза че няма да му се прости и най-малкото движение срещу БСП, ама инче е независим), но не съм много оптимист.

 
X

Да помогнем на украинските деца!