Нарязаха гумите на колата на Цветанка Ризова

ОFFNews 13 април 2014 в 13:45 10674 13

Цветанка Ризова

Снимка bTV

Цветанка Ризова

Гумите на личния автомобил на журналистката Цветанка Ризова са били нарязани с нож, а цялата кола надраскана, разказа водещата на "Лице в лице" в предаването "Тази неделя" на bTV.

Случи се тези дни, след едно интервю, каза Ризова, но не пожела да посочи кой свой гост има предвид.

"Аз го казвам по друг повод, уточни тя, докато говореше за 19-годишния си син Георги, вече студент в Англия. - Тогава за пръв път се усетих колеблива, смутена. Синът ми тогава ми заговори все едно ми е брат. Попита ме за какво правя всичко това, нещо за тия години променило ли се е, случило ли се е. И започна да ми изброява проблемите. Тогава разбрах, че детето ми е пораснало"

Тв водещата досега не е съобщила за инцидента, защото не обичала да се героизира и според нея журналистите не бива се поставят в центъра на вниманието. Не е подала и жалба в полицията, защото не вярва, че престъплението ще бъде разкрито.

"Колкото ще открият подпалвача на колата на Генка, толкова и по моя случай нещо ще излезе", коментира тя.

Преди година обаче подала жалба до органите на реда, след като получила гнусни имейли от обществена фигура. „Нямаше как да не реагирам, защото заплахите бяха ясни, а човекът бе обществена фигура. Имейлите бяха отвратителни", сподели тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!