Над 10 часа без вода на места в София

OFFNews 12 август 2015 в 09:00 3429 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне днес водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от дружеството. 

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Никола Атанасов“, с. Янау се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”. Засегнати от прекъсването ще бъдат хората, живеещи в с. Яна

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. "Емилиян Станев", кв. "Кръстова вада", се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 20.00 ч. по ул. "Емилиян Станев" от бул. "Тодор Каблешков" до ул. "Вили Казасян", ул. "Проф. Вера Мутафчиева", ул. "Иван Андонов" 7 и 7А.

Заради подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. "Георги С. Раковски" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 ч. по ул. "Гургулят" от ул. "Проф. Фритьоф Нансен" до ул. "Георги С. Раковски".

Във връзка с монтаж на спирателен кран и ремонт на уличен водопровод на ул. "Стадион", ж.к. "Експериментален", кв. "Горубляне", се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. в района на ул. "Стадион" от 1 до бл. 37, Автосервиз. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Миладин Цветков“,с. Световрачене , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на: ул. „Пролет“, ул. „Софийска“, ул. „Синчец“, ул. „Железопътна“. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!