Спират водата на 7 места в столицата

OFFNews 11 август 2015 в 06:39 4199 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Роза“, вилна зона „Банкя“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Момина сълза“, ул. „Люляк“, ул. „Бор“, по ул. „Булаир“ от ул. „Люляк“ до ул. „Момина сълза“, по ул. „Роза“ от ул. „Люляк“ до ул. „Вежен“, ул. „Вежен“, ул. „Шипка“, ул. „Оборище“, ул. „Спътник“, ул. „Блян“, ул. „Космонавт“, по ул. „София“ от ул. „Космонавт“ до ул. „Иванянско шосе“, ул. „Еделвайс“, по ул. „Ангел Каралийчев“ от ул. „София“ до ул. „Морава“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Момина сълза“ ъгъла с ул. „Бор“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Незабравка“, с. Лозен , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Незабравка“, ул. „Латинка“, ул. „Ралица“ по ул. „Шишивар“ от ул. „Ралица“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, ул. „Янко панайотов“, ул. „Хризантема“, ул. „Нарцис“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Янко Панайотов“ до магазин църквата. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Леденика“ в кв. „Требич“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Спортист“, ул. „Латин Колев“, ул. „Грудово“, ул. „Михаил Маринов“, ул. „Янко Бакалов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Михаил Маринов“ ъгъла с ул. „Леденика“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пастирна“ в жк. „Суха река“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Пастирна“, ул. „Вършец“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пастирна“ ъгъла с ул. „Вършец“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Абдовица“ в кв. „Абдовица“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в кв. „Абдовица“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на обръщалото на автобус №10.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Свобода“ в кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Свобода“ от ул. „Мара Бунева“ до ул. „Христо Батанджиев“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Христо Батанджиев“ ъгъла с ул. „Свобода“.  

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Монтевидео“ в жк. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Монтевидео“,ул. „Маестро Кънев“, ул. „Иван Радоев“, ул. „Букет“, бивш район на АОНСУ. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: АОНСУ срещу Агенция за бежанци. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. 

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Русия търси разкол в българската църква, за да бъде избран проруски патриарх