На три места остават без вода в София

OFFNews Последна промяна на 21 юни 2019 в 05:44 2759 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Петков“ в „Зона Б-18“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Димитър Петков “ от ул. „Пиротска“ до бул. „Тодор Александров“. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гургулят“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на ул. „Гургулят “ от ул. „Георги Сава Раковски“ до ул. „6-ти септември“. 

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Търновска конституция“ в жк. „Надежда“ 2 налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на ул. „Търновска конституция “ от ул. „Христо Силянов“ до ул. „Горни порой“, ул. „Горни порой“ от ул. „Търновска конституция“ до ул. „Йордан Хаджи Константинов – Джинот“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !