Quantcast

На пет места в столицата няма да има вода

OFFNews Последна промяна на 15 май 2019 в 05:50 1496 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Подмяна на пожарен хидрант на ул. „Леденче“ в кв. „Овча купел“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на бул. „Президент Линкълн“, ул. „Кърпикожух“, ул. „Месечинка“, ул. „Кукуряк“.

Ремонт на хидрофорна уредба на ул. „Мала планина“ в жк. „Лозенец" налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на ул. „Мала планина“ бл. 36 и бл. 37.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Железопътна“ в кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на ул. „Железопътна“ от ул. „Кестен“ до ул. „Столетник“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Роса“ в кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Роса“ №44 и №46 , по ул. „Поручик Мороз“ от ул. „Роса“ до ул. „Павел Красов“, по ул. „Преслав“ от ул. „Поручик Мороз“ до края на улицата.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стоян Камбарев“ в жк. „Студентски град“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на ул. „Стоян Камбарев“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.