На четири места в столицата няма да има вода днес

OFFNews 02 октомври 2018 в 05:28 1319 0

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Ремонт на уличен водопровод на ул. „Гороцвет“ в гр. Бухово налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на Бухово.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „За буквите“ - вилна зона „Симеоново – Драгалевци“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на ул. „Хилендарски манастир“, ул. „454“, ул. „Българска легенда“, ул. „Захари Зограф“, ул. „Еловица“, ул. „Красива гледка“, ул. „Академик Стефан Аргиров“, ул. „Монах Спиридон“, ул. „Зографи Молерови“, ул. „Пирински еделвайс“, ул. „Огюст Дозон“ и ул. „Професор Борис Йоцов“.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „София“ в Банкя, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „София“ от № 108 до края на улицата, ул. „Чавдарица“ и конна база „Хиподрума“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Морава“ в с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Стефан Караджа“, ул. „Морава“, ул. „Здравец“, ул. „Александър
Стамболийски“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови