Quantcast

На 8 места в София няма да имат вода днес

OFFNews Последна промяна на 10 април 2019 в 06:06 1412 0

Снимка Александра Маркарян/OFFNews

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателни кранове на ул. „Добри Читулов“ в жк „Надежда-2“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на бл. 254, бл. 253, бл. 270, бл. 252, бл. 272, бл. 271, бл. 271а.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „София“ в кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. по ул. „София“ от ул. „Съзнание“ до ул. „Кирил Пърличев“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чавдар“ в с. Горни Богров се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на ул. „Трети март“,ул. „Здравец“,ул. „Морава“, ул. „Александър Стамболийски“.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Магнолия“ в жк „Надежда-1“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на ул. „Магнолия“.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Банско шосе“ в кв. „Република“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на ул. 730.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Йосиф Обербауер“ в с. Кривина се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на ул. „Равнополски път“ от ул. „Латинка“ до ул. „Демокрация“.

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на бул. „Цветан Лазаров“ в жк „Дружба-2“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Обиколна“ от бл. 202 до бул. „Цветан Лазаров“, бул. „Цветан Лазаров“ от ул. „Обиколна“ до ул. „Мария Нейкова“.

Строително-монтажни работи на ул. „Филип Кутев“ в кв. „Витоша“ налагат спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на ул. „Филип Кутев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !