Quantcast

На 6 места спира водата в София, на три от тях по 12 часа

OFFNews Последна промяна на 08 май 2019 в 06:13 2601 0

Снимка Александра Маркарян/OFFNews

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателни кранове на ул. „Иван Щерев“ в кв. „Подуене“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. на ул. „Иван Щерев“ от ул. „Атанас Узунов“ до ул. „Румен войвода“, по ул. „Иван Миланов“ от ул. „Иван Щерев“ до ул. „Братя Пешеви“, по ул. „Детелин войвода“ от ул. „Иван Щерев“ до ул. „Братя Пешеви“, по ул. „Румен войвода“ от ул. „Иван Щерев“ до ул. „Детелин войвода“.

Изграждане на уличен водопровод на ул. „Георги Русев“ в жк „Малинова долина“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. на бул. „Симеоновско шосе“ от ул. „Околовръстен път“ до ул. „Проф. Иван Странски“.

Пресвързване на уличен водопровод във вилна зона „Иваняне“ в Банкя налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на вилна зона „Иваняне“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хаджи Мано Стоянов“ в жк „Надежда“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 ч. по ул. „Хаджи Мано Стоянов“ от бул. „Ломско шосе“ до ул. „Екзарх Стефан“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 2 в кв. „Враждебна“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 ч. на ул. 1, ул.2, ул. 60, ул. 61.

Поради прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Божур“ в с. Кривина се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 18:00 ч. на ул. „Божур“ от ул. „Демокрация“ до ул. „Латинка“ и ул. „Просвета“№7, 9, 11.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !