Quantcast

На 5 места в София няма да имат вода днес

OFFNews Последна промяна на 25 април 2019 в 06:57 2205 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Майор Юрий Гагарин“ в жк „Изток“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 ч. на ул. „Майор Юрий Гагарин“ от ул. „Атанас Далчев“ до ул. „Тарас Шевченко“, бул. „Цариградско шосе“, бл. 13.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в район Възраждане се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:30 ч. на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Осогово“ до ул. „Овче поле“, ул. „Брегалница“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Крум Попов“ в жк „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на ул. „Криволак“, ул. „Милин камък“, ул. „Гороцвет“, ул. „Равнец“, ул. „Развигор“, ул. „Крум Попов“, бул. „Черни връх“, ул. „Бисер“.

Заради подмяна на спирателни кранове на ул. 13 в кв. „Обеля“ 1 се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на ул. 13, ул. 3, ул. „Рила“, ул. 6.

Диагностика на уличен водопровод на ул. „Герена“ в кв. „Драгалевци“ налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 ч. на ул. „Герена“ и района между ул. „Крушева градина“, ул. „Еловица“, ул. „Безименна“, ул. „Кимчовец“ и ул. „Дамян Дамянов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.