На 4 места днес няма да има вода в София

OFFNews Последна промяна на 22 юли 2019 в 06:06 1293 0

"Софийска вода" ще прекъсне временно водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Превключване на уличен водопровод на ул. 646 в кв. „Горна баня“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. "Дон“ от ул. 646 до ул. „Лозище“, по ул. 646 от ул. „Дон“ до ул. „Орхидея“ и част от местност „Подлозище“. 

Изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Света Мария Магдалена“ във вилна зона „Симеоново - север“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Света Мария Магдалена“, ул. 82, ул. 83, ул. 85, ул. „Шумако“ по ул. 82 от №7 до ул. „Света Мария Магдалена“ по ул. 83 от №1 до №4А. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Превключване на уличен водопровод на ул. „Къпинка“ в кв. „Драгалевци“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. "Къпинка“ от №20 до ул. „Акад. Петър Динеков“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Левски“ в с. Панчарево налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа по ул. „Васил Левски“ от ул. „Елин Пелин“ до ул. „Ленището“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.