МВР си търси стажанти профайлъри

OFFNews 13 март 2017 в 13:27 4228 2

Институтът по психология на МВР организира стаж за студенти-профайлъри. Стажът е едномесечен, неплатен и ще се проведе за периода 03 април – 05 май 2017 г. Желаещите да се възползват трябва да подадат документите си преди крайния срок - 24 март, съобщи БГНЕС.

Практическото обучение е във връзка със засиления интерес на студенти от различни учебни заведения към работата на психолозите от МВР. Кандидатите за стажа трябва да са с непрекъснати права, да се обучават в специалност “Психология” в четвърти курс, да са с българско гражданство и да учат в български висши учебни заведения.

Документите, които трябва да се подадат са: заявление, автобиография, препоръки от ръководството на висшето училище, справка, която да удостовери, че кандидатът е студент в съответния ВУЗ, свидетелство за съдимост, удостоверение, че не е привлечен като обвиняем от прокуратурата по местоживеене, Удостоверение от Националната следствена служба че срещу студента няма повдигнато обвинение, декларация за предоставяне на личните данни и разпечатка за регистрация в Портала за студентски стажове в държавната администрация.

На 29 март 2017 г. кандидатите, които отговарят на изискванията и са подали всички необходими документи, ще бъдат поканени на интервю, а класирането ще е обявено ден по-късно. Последното тежко престъпление, в което служители на Института по психология на МВР са взели участие е разкриването на убийството в “Борисовата градина”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7930

2

jkljkl123

13.03 2017 в 13:45

В 'белите' държави отдавна са се отказали от 'профайлърите' - просто дават прогнози с точноста на хороскоп - или са твърде общи или прекалено много бъркат в детайлите.

ПолЮцията ни е яко изостанала.

15614

1

OTBPAT

13.03 2017 в 13:43

Да "файлват" професионално неразкритите престъпления, които нагъл данъкоплатец е настоял да регистрира ли?
 
X

Да помогнем на украинските деца!