МВР с допълнителни мерки: Полиция и жандармерия патрулират в центъра на София

OFFNews 09 март 2024 в 16:15 9510 7

Бул. Витоша

Снимка БГНЕС

Бул. Витоша

От днес следобед е организирано засилено полицейско присъствие от служители на СДВР, които съвместно със свои колеги от Жандармерията ще патрулират в районите на централната градска част. Това съобщиха от пресцентъра на МВР в събота.

Мобилни полицейски екипи ще осъществяват контрол на реда и на територията на кв. „Овча купел“ - в района около Центъра за настаняване на бежанци.

Мерките са част от "предприетите активни действия на полицията за предотвратяване на инциденти като случаите от последните дни, провокирали значителен обществен отзвук".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-1600

7

Люгер Химарс

09.03 2024 в 22:42

Нито при царете, нито при хановете, нито през Възраждането е било по-хубаво.
Радвайте се, празнувайте!!!

А видеата със въоръжени с тръби са измислица. Имало е и преди такива, споко. Всичко е хубаво, нашенките, казва уважаваният в популацията Джендо, се мотаят там. И те харесват рашисткото правителство, което с тези си действия качва вота на Възраждане х6, а реалноста ни деградира все повече и повече.
Гадното е най-хубаво. За някои.

345

6

Джендо Джедев

09.03 2024 в 20:36

Люгер,

То пък по Тошово време покрай виетнамските общежития в Красна поляна беше кофти да се минава... И за това е виновен Денков, да, няма спор! А, да, и Терзиев! Те вкараха мигрантите и построиха центровете в Овча купел... ;)

Много интересно, покрай Коледа бях в София и многократно се прибирах по малките часове покрай Лъвов мост - пълно беше с мигранти. Шматкаха се и жени (нашенки), и всякакви други хора. Ако тръгне човек да дава ухо на воплите как едва ли не мигрантите сеят смърт и разруха, досега би трябвало да са ме утрепали 10 пъти. Айде стига вече!

И едната случка, и другата, са единични и по тях не може да се прави генерализация, още по-малко пък да се мятат л@йна по тоя и по оня.

-1600

5

Люгер Химарс

09.03 2024 в 19:55

Джендо, а Вие лично през последната година дали случайно сте бил в Овча Купел, пътувал ли сте в метрото до там?

Страхотно е. Браво на Терзиев и на цялото правителство на Академик Денков, те ни дадоха да пътуваме без проверка на паспорта след проверката на багажа по летищата. Бог да ги благослови!

-1600

4

Люгер Химарс

09.03 2024 в 19:52

Никога не сме били по-добре! Иначе, извън фалшивата и приповдигната комунистическа реалност представена от про-правителствени (=рашистки) медии, мисля, че случката, към която ме препращате за свинщина - да се нападат студенти в страна известна с това, че е имала университет още през 9ти век.

Световни психолози, давам за пример с водещият професор и президент на американската психологическо общество (Филип Зимбардо) обясняват, че за престъпление (като това да се нападат студенти, защото са тъмнокожи) трябва да се търсят всички обществени причини, такова нещо да съзрее. Можете да прочетете за това например в книгата му "Ефектът Луцифер".

Но какво друго може да съзрее в едно общество, лъгано от комунистическото си, псевдоевропейско, а всъщност рашистко правителство, което му инсталириа безброен контингент от бежанци, които интригантска европа си изсипва тук, също както прави впрочем и с отпадъците си? И където тези изсипали се бежанци започват да нападат български граждани?

345

3

Джендо Джедев

09.03 2024 в 19:33

Люгере,

Мани, да не смее човек да се прибира по тъмна доба, направо, нали? ;) Нашенци се млатят всеки ден, ама когато няколко чужди кретена се смлатят с нашенци - "Въййййййййй, SI4KI 6EOMRE ME!!1!!1!". :D

А за тая случка какъв ти е коментарът?

https://clubz.bg/147577

-1600

2

Люгер Химарс

09.03 2024 в 16:37

лъжа на Възраждане е, че има бежанци в България. Успехите на правителството са огромни, а улиците - сигурни и спокойни!

-1600

1

Люгер Химарс

09.03 2024 в 16:35

браво на Терзиев и на цялото правителство на Академик Денков! Сигурно е, грижат се, ако има малки и преувеличени от путинисти проблеми и най-вече: нямаме проверки на паспортите след проверката на багажа по летищата. Европейска държава и съвсем истинско е всичко!
 
X

Да помогнем на украинските деца!