Две масови сбивания между българи и чужденци на бул. ''Витоша'' за един ден (видео)

OFFNews 09 март 2024 в 10:27 10557 9

Снимка Стопкадър Фейсбук

В рамките на 24 часа в центъра на столицата имаше две масови сбивания между българи и чужденци. Вчера имаше масов бой в центъра за мигранти в Овча купел в София заради жена, а на бул. Витоша в рамките на ден се биха групи българи и чужденци. 

В социалната мрежа TikTok се появиха кадри от предполагаемия профил на един от участниците в първия масов бой, на който се вижда как голяма група чужденци бият агресивно непълнолетно момче. Евродепутатът Ангел Джамбазки и Христо Иванов от младежкото движение на ВМРО разпространиха кадрите и във Фейсбук. 

Телевизионният водещ Павел Владимиров, който бил на място минути след побоя, заяви пред БНТ, че инцидентът се е развил сряда вечера около 18:30 часа - около 24 часа преди другото сбиване на столичния булевард. Група чужденци се нахвърлила върху непълнолетно момче.

Агресията била предизвикана след забележка на момчета, което се опитало да защити момиче на около 15-годишна възраст, с което един от чужденците се заяждал. Момче, което било на среща с момичето, я защитил и тогава групата го нападнала. 

"Момчето се е заяждало с момичето. Едно от българските момчета се опитало по някакъв начин да разбере какво се случва, да приключи с тази агресия срещу момичето. Веднага те са се нахвърлили с ритници", разказа пред БНТ Павел Владимиров. 

Според него групата наброявала около 20 души. 

"Във видеото, качено в TikTok, са тагнати други профили с арабски имена, вероятно на някои от другите нападалите. Апелирам да не предизвикваме психоза, просто да имаме едно наум", каза още Владимиров.

Второто сбиване - десетина български младежи срещу четирима студенти по медицина от Пакистан

Следващото масово сбиване от снощи на бул. "Витоша" е станало около 21 часа снощи.

Този път група български младежи нападнали четирима студенти по медицина от Великобритания с пакистанки произход.

Двама са били ранени и откарани в "Пирогов". СДВР издирва записи от камери в района на нападението, пише БНТ.

По случая е било образувано досъдебно производство, съобщи Нова телевизия днес. 

Снощи имаше още едно масово сбиване - в центъра за мигранти в Овча купел в София. Скандалът възникнал заради жена.

Малко по-късно в социалните мрежи се появи видео, на което се вижда как група мигранти тичат по бул. "Монтевидео" в Овча Купел с тръби и крещят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

500

9

781000

09.03 2024 в 15:07

Не купувайте дюнери, не им продавайте или давайте под наем апартаменти и магазини и няма да ги видите повече. Ама когато вземате парички за наем или ядете мазно дюнерче, не ривете, а ?

1000

8

РоКа1002

09.03 2024 в 14:52

Екстрадиране на всички мигранти и пребиваващи от арабските страни. Изчистване на района на Лъвов мост, Мария Луиза и Пиротска от арабски хора. Да се постигне споразумение с техните правителства за директно връщане на техни граждани към техните държави.

-1600

7

Люгер Химарс

09.03 2024 в 14:44

браво, че можем да пътуваме без проверка на паспорт след проверката на багажа. Хубаво е, ценно е. благодаря ппдб.

500

6

781000

09.03 2024 в 13:34

До идеалистите под мене - в нормалния свят сме около един милиард, в останалия - 7 милиарда. Каквито и стени и огради да се построят, не могат да издържат. Тези хора се размножават като зайци, докато ние имаме свободи, правим кариери и спасяваме планетата, и логично намаляваме. Икономическата мощ на Западна Европа дълги години се градеше на притока на тези хора, които вършат и досега работата на изнежените европейци.
Искате ли вие и децата ви да са чистачи, медицински сестри и бачкатори - ами ако не искате, ще ги търпите, щото без дървени филофофи може, но без тези професии, не.

305

5

Старик

09.03 2024 в 13:16

Браво комита! Язе това го наблюдавам от "първо лице, единствено число" на едни "западно европейски остров", а останалото съм го казвал десетки пъте! Да не говорим за "качество на услугите, стоките", рязко пада. Язе лично съм бил жертва многократно на подобно падение и откровен анти европейски расизъм, тъй като "тия" завземат всички институции, и после ни дискриминират назе, а техните си ги уреждат с превилегии. Този "остров" ще бъде първият явен пример за това което казваш, тъй като изгониха европейците, а с лодки влизат само от други континенти и култури......

11024

4

Комита

09.03 2024 в 11:32

Радушният прием на биомаса и капитали от мюсюлманский, руский и китайский мир е най-голямата заплаха за цивилизована Европа.

Най-първо пълчищата от тарамбуки ще торпилират социалните системи на развитите държави. Крахът им ще предизвика всеобща ерозия на обществата, а видеа като това с тръбите ще станат ежедневие.

От друга страна самоубийствените политики на Брюксел, облечени в лозунги за толерантност и многообразие, неминуемо ще доведат до възход на национал-популистите, които сами по себе си представляват не по-малка опасност за начина на живот на западния човек.

Като гледам що трол и руститутки са се възбудили по онлайн медиите, не е изключено събитията от снощи да са поредната хибридна операция на пасоля. Въпреки това тази операция е възможна, понеже има благодатна почва за нейното реализиране.

Та такива ми ти работи... :)))

-1974

3

Владè

09.03 2024 в 11:11

Ха ха ха , руския сценарий новогодишен сценарий.Мутрифанова и клечация пред нея се активизират. Май ше свалят власт.Васкооооооууууу , бобииииииииии, кадье сте ба ? Ай да спъсимсофийъ.

1000

2

4I4ATA

09.03 2024 в 10:42

Време е да им се даде урок на ман*алите по центъра, че тук не им е първобитната родина!

100

1

Балканец

09.03 2024 в 10:35

Спрете камерите, наредете на полицията да свали униформите и ще се справим с проблема за по-малко от 24ч.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика