МС отново непорочен, екзорсист Гелеменов прогони демоните (снимки)

Ивайло Анев 01 юни 2015 в 16:16 8104 3

Снимка Ивайло Анев

След ритуала отец Гелеменов определи премиера Бойко Борисов като "свестен човек" и "мъжкар".

Екзорсистът отец Георги Гелеменов прогони злото и демоните от изпълнителната власт на България.

Необичайната за центъра на София практика се проведе днес по обяд пред сградата на Министерския съвет.

„Това е поредният опит за спасяване на управляващите от обладалото ги зло и пренасочване на енергията им от деструктивно и безхаберно отношение към правата и достойнството на децата към разум, отговорност и държавническо мислене“, заяви Гелеменов преди ритуала.

„Това е молебен за здравето на българските деца, за това те да имат добър живот и перспектива напред", коментира още той.

След като отслужи молебен пред Министерския съвет, екзорсистът поръси присъстващите журналисти, полицаи и минувачи със светена вода.

Той беше категоричен, че в сградата имало зли сили, но той ги е прогонил. 

На въпрос отделни министри ли са злите сили в МС или сградата е обитавана, той каза, че до момента в сградата е имало множество демони, защото била построена върху някогашни римски и византийски гробища.

"Тук са погребвани покойници, които не се опявани, бесени са хора, убивани са и са изтезавани", обясни самоопределилият се като екзорсист номер едно на България Гелеменов.

"Който министър има желание, може персонално да се яви при мен, за да прогоня от вътрешното негово Аз тези сили, които го притесняват и които му пречат да работи правилно", покани управниците отецът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!