Мият Околовръстното, промени в движението тази нощ

OFFNews Последна промяна на 20 септември 2019 в 09:07 1929 0

Снимка Архив

Движението на столичното Околовръстно шосе се променя тази нощ във връзка с измиване с автоцистерна на пътното платно, съобщи Столична община.  

От 23.00 часа днес до 5 часа сутринта се забранява влизането на пътни превозни средства по централното северно и южно пътно платно на столичния околовръстен път в участъка от бул. „Александър Малинов“ до бензиностанция „ЕКО“, съобщиха от Столичната община. Движението на пътните превозни средства ще се извършва в локалните пътни платна в същия участък.

Утре през нощта се забранява влизането на пътни превозни средства по централното северно пътно платно на столичния околовръстен път в участъка от бензиностанция „ЕКО“ до бул. „България“. Движението ще се извършва в северното локално пътно платно в същия участък.

И през нощта на 23 септември се забранява влизането на пътни превозни средства по централното южно пътно платно на шосето в участъка от бул. „България“ до бензиностанция „ЕКО“. Движението на превозните средства ще се извършва в локалното южно пътно платно в същия участък.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !