Мъж е в болница след обгазяване при пожара в Рила

ОFFNews Последна промяна на 28 юли 2015 в 15:45 1904 6

Снимка БГНЕС

Мъж на 40 години е бил приет в реанимацията на болницата в Благоевград към 15:00 часа днес поради обгазяване, получено от дима на пожара в Рила, съобщи БГНЕС.

Спас Петров е един от хората, които вече 5 ден гасят пожара на Рилския манастир. Той е сред 13 служители на Национален парк "Рила", които работят на терен. 

Стефан Тахтаджийски от Районна служба ПБЗН "Рила" смята, че причината за хоспитализирането на мъжа не е димът, а жегите, които достигат до 40 градуса на места. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

28.07 2015 в 16:42

Ти си платен гейберастки шушляк!
За теб доводи не ми трябват. Не забравяй, че посъветвах дори Сото да престане да те храни. Но ти се натискаш като мома след "разпечатване".
Готов съм да сложа данъчната си декларация до твоята. Да видим кой колко данъци е платил за миналата година на страната ни. Че и за последните 5!
Готов съм също така да се обзаложа, че ти данъцзи на тази страна не си плащал миналата година!
Така че поемай песента на вятъра и теб да те няма.

Запомни!
Ти си платен гейбераст!
Другото не е от съществена важност.

28.07 2015 в 16:32

Колкото плащаш данъци толкова се оправя и държавата с този пожар. Колкото ресурс има - толкова изпрати на място. И с помощта на доброволци като тоя доблестен мъж пожарът е овладян. А такива като тебе си седят на хемороидясалите гъзове, тропат на клавиатурата и чакат Боко да се качи горе да препикае пожара с аргумента, че били плащали данъци. Смях в залата!

Между другото ако си мислиш, че каруцарският ти речник ти прави "аргументите" по-тежки - доста се лъжеш! Пред хората от твоето базово ниво в кварталното капанче може и да вървиш, но тук - не!

28.07 2015 в 16:18

Защото плащам данъци и очаквам съответната организицаия издържаща се изцяло с тях да се справи с пожара.
Може би трябва да подбера и всички дежурни санитари и хирурзи от Пирогов да скокнем и да го угасим за 10минутки?
гейбарастка гювендийо, ами баш "пажарникара" дето дело му е цялата страна, той една дума не каза за този пожар бе копеле!
Друго си е да си прави ташак и да обяснява как ей сега бил говорил с рейзито и пътя вече е отворен. Че и браво да му викат!
Дебелата варненска пача може да реже ленти, но не може да си замъкне вмирисаните теласа до Рилския манастир. Ами винарката? Нали тя отговаря за пожарната? ил не? Тя май отговаря само за това да запомни къде и е кабинета!
пи-ар на 2000м надморска височи в жегите никой не иска да си прави. даже цвинокио, който крещящо се нуждае от такъв тихичко подсмърча на климатик в София.

28.07 2015 в 16:00

Думчо, американците ги остави, гори наша планина, не тяхна, ами ти нали си българин? Що не ходиш да гасиш? Или май е по-лесно да си седиш зад компа и да намираш кусури...

28.07 2015 в 15:58

Дано се оправи бързо този човек! Браво на героите, които гасят пожара, има и истински хора на тоя свят!

28.07 2015 в 15:57

5 ДЕН ГОРИ ПОЖАРА В РИЛА!

5-ТИ ДЕН!

А БАНКЯНСКИЯ МОШЕНИК СЕ ПОДПИЧВА И СИ ДРАПА МЪДЕТЕ. И НИ ЛУК ЯЛ, НИ ЛУК МИРИСАЛ!
ША ГО ЕБА В СТРАХЛИВЕЦА!
И ТОВА МИ БИЛО ПОЖАРНИКАР?!

Ами поне помощ от американците да поиска. 4500 души имат на наша територия. Барем един пожар да угасят, да видим и ние полза от тяхното "пребиваване" на българска земя! не стига, че нищо не плащат.