Мариан Колев: МВР шефът не знаеше за проверката на Хиполенд. Кой натиска копчето тогава?

Собственикът на веригата за играчки разказа, че съдружничка на Сталийски искала да купи бизнеса му

OFFNews 05 септември 2020 в 08:57 14062 3

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски не знаел за проверката на Хиполенд, както и за съобщението на МВР, че тя е прекратена. 

Той беше ядосан от това, разказа по собственикът на веригата за детски играчки Мариан Колев по бТВ. По думите му бил изненадан, че МВР-шефът го потърсил лично по телефона.

Беше много коректен в разговора, спомена, че случилото се е свързано с ГДБОП, може би не всичко минава през него, коментира Колев. Той призна, че се чувства разтревожен за това "кой натиска копчето", щом министърът на МВР не знае. Министърът беше сърдит, че нещо става без неговото знание, каза още Колев. 

Протестирам, защото не ми харесва не само бизнес климата, но и много неща в страната. Не ми харесва това, че младите хора не искат да остават тук, а да заминат в чужбина. Синът ми учи в едно от престижните столични училища, 100 ученици завършват, от тях само един - синът ми, иска да продължи образованието си в България, разказа още Мариан Колев. 

Той е получил предложение да продаде бизнеса си, но не пряко от Александър Сталийски, сочен за близък до Делян Пеевски, а от съдружничка в негова фирма. 

"Не познавам Сталийски и Пеевски. Имах предложение да ми бъде купен бизнесът от съдружничка на фирма на Сталийски, а впоследствие един от близките на Сталийски си позволи да предупреди, че ако протестирам, бизнесът ми ще фалира за пет минути", каза още Колев. 

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

2

kokoten

05.09 2020 в 11:48

...нека не го наричаме Дебелян(звучи много свойски)...тази особа си е една обикновена мръсна,гнусна и дебела свиня,на която трябва да отрежем крадливите ръце....