Малеева: Нощна проверка на Корал, обискират и бебетата

OFFNews 11 август 2017 в 07:22 41289 13

Поредна нощна проверка е извършена на почиващите на плаж Корал, съобщи на страницата си във фейсбук тенис легендата Мануела Малеева. 

От поста й става ясно, че не е намерено нищо незаконно, което е отразено в протокола на полицията. 

Поредната проверка. В 22:45ч! Из цялата гора на Корал. Тършуват във всяко джобче на палатките, кошчетата на бебетата. Няма шега. Търсят вероятно това, което в момента е на бели черти из известните заведения наоколо. Настъпили сме ги много лошо, пише Малеева. 

Побиват ме тръпки. Всичко са преравяли. В коя година се намираме точно?! Защото много ми напомня за едно близко минало..., добавя Малеева. 

Тази сутрин по бТВ Ангелкова заяви, че министерството на туризма е правило само една проверка на Корал и не знае нищо за другите проверки. 

Вчера Малеева я обвини, че е отишла да плаши хората почиващи на плаж Корал, който е един от трите у нас за природосъобразен туризъм. След проверката от министерството обявиха, че при инспекцията е установена незаконна постройка, разположена в имот държавна собственост, от която нерегламентирано се черпи електроенергия. Затова ще подадат незабавно сигнали до електроразпределителното дружество ЕВН и до кмета на Община Царево Георги Лапчев, МВР и прокуратурата. 

От ведомството на Ангелкова обявиха, че заради безстопанственост и липса на заграждение ще бъдат санкционирани собствениците на частните имоти, разположени зад морския плаж. 

Ние сме обикновени хора, които обичаме природата в чистия й вид – без чадъри, хотели и застроени плажове. По тази причина бяхме в основата на сигнала за над 30 разрешения за строеж в района на „Корал”, коментира пред bTV днес Васо Гюров.

„Хората, които са издали незаконните разрешителни за строеж, не са преследвани, а ние сме преследвани за това, че сме сложили една тента или палатка. Пускат се също слухове, че крадем ток”, допълни той. 

Мануела Малеева коментира, че Ангелкова не е отговорила на въпроса кой е дал тези 38 незаконни разрешителни за строеж. „Хотел „Морско конче”, което е на дюните, и беше обещано още от министър Павлова да бъде разрушен, все още стои там”, подчерта тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12133

13

Gaijin

13.08 2017 в 01:03

Ангелакова не не смее да си погледне часовника, без да пита баце ви Тиквун. Сещайте се за какво иде реч.

8002

11

Plamen Todorov

11.08 2017 в 14:34

Пълна простотия! Но баш па Малеева да говори!? Никой не е крал повече от тяхната фамилия. Юлия Берберян даже като депутат и взеха имунитета и я осъдиха за "заменки" и данъчни престъпления. То не бяха места за кортове, дадени им от общината безвъзмездно, не бяха апартаменти....!? Вероятно е права в случая, но трябва да я е срам баш тя да говори за незаконни разрешения :)

11866

10

кумчо вълчо

11.08 2017 в 14:15

Ами какво се чудите - тази държава отдавна се управлява на 100% от мутрите начело с цар Тиква. Вече така са се разпищолили, че вече нищо не може да си спре да правят каквото си искат. Можи би някой ден те сбъркат с някоя тъпоумна простотия и чашата ше прелее ... ама поживеем и да видим.

12373

6

Emigirl

11.08 2017 в 11:27

Представяш ли си посред нощ да ни нахлуят някакви в палатката с бебето...ще ги убия

10571

5

Hissarion

11.08 2017 в 09:44

Лапчев и Скумриев отдавна се канят на Корал. Посещението на Ангелкова им е вдъхнало кураж за саморазправа.