Ловци на автографи щурмуват Младост фест’22

OFFNews 05 юни 2022 в 15:07 1650 0

Младост фест 2022

Снимка Младост фест

Младост фест 2022

Стотици ловци на автографи обсаждат звездите, участващи на „Младост фест’22. Появата на Дивна, Преслава Пейчева и Ясен Велчев, DJ Steven от Metropolis, както и на водещите Димо Алексиев и Мартина Ангарева предизвика истински фурор сред феновете.

Дълго след слизането им от сцената, изпълнителите разписват картички и постери за почитателите, които заформят сериозни опашки за автограф. По същия начин, почивките на водещите са постоянно разкъсвани от желаещите за селфи. Очаква се Таня Боева, с която фестивалът в парка в „Младост” 3 в столицата ще завърши довечера, също да бъде обсадена от почитатели.

Въпреки прогнозите за променливо време, засега освен жегата, фестът не бе помрачен от дъжд. Няколкото капки, паднали по време на сета на диджей Стивън, не успяха да уплашат феновете на електронната музика. За днес и почитателите на фолка трябва да са спокойни – отново синоптиците обещават ясно небе и топло време.

Младост фест’22 е с вход свободен, а Offnews е официален медиен партньор на събитието. Фестивалът е част от Културния календар на Столична община.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews