Лесно ли е да се регистрираш в сайт за залози

OFFNews 20 септември 2021 в 17:07 863 0

Онлайн сайтовете за спортни прогнози и казино игри се срещат все по-често и стават дори по-популярни, докато четете тези редове. Нека не забравяме, че аудиторията отдавна търси начини за взимането на по-голяма тръпка от играта, но преди всичко идва големият въпрос, който е посочен и в заглавието.

Открай време често това е най-срещаният въпрос във всяка една платформа: как да се направи регистрация? На първо място можем да открием, че повечето клиенти обръщат по-малко внимание на тази секция в анализаторските платформи, но пък можем да открием много полезни съвети, когато се питаме как се създава регистрация в bet365 и понеже говорим за малко по-специфични стъпки, различните фенове поставят и различна оценка.

Ако трябва да бъдем честни, всичко започва с факта, че ако някога сте правили регистрация в социална мрежа, няма да откриете никакви проблеми. Всичко е написано на разбираем език, а в самата анализаторска платформа може да откриете и примерни обяснения, които да направят всички действия още по-лесни.

Докато социалната мрежа – даваме този пример като най-често срещан – не изпитва никакви задължения и не се стреми да верифицира вашия акаунт, то онлайн букмейкърите може да изискат тази стъпка. Една от най-големите пречки, поне за повечето потребители, е предоставяне на лични данни и нека напомним, че докато това е последното, което един букмейкър може да поиска, комисията по хазарта настоява винаги да има потвърждение на играча от другата страна. Защо?

По закон, хазартни игри могат да се играят от пълнолетни лица, което означава, че трябва да са навършили 18-годишна възраст, но освен това не можем да забравяме и още една много важна подробност, няма как да имаме потвърждение без документ за идентификация. Това означава, че една от последните стъпки при регистрация е предоставянето на личните данни, които могат да потвърдят, че въведената информация отговаря на истината. Не си мислете, че в реалните казина например няма да подлежите на същата проверка, ако сте младолик, пригответе същия документ.

Понеже говорим за онлайн среда, предоставената информация винаги ще бъде защитена на сървър и може да се предостави единствено от институции като ДАНС и НАП, но никой друг не трябва да има достъп, все пак говорим за пълна анонимност.

Това е единствената по-трудна стъпка в цялата посока и точно по тази причина напомняме, че все пак трябва да бъдете достатъчно разумни и да предоставите точна информация, когато се регистрирате, в противен случай няма как да получите пълен достъп до всички спортни възможности, особено след като искате да вземете възможно най-доброто от всяка една платформа.

Препоръчваме на повечето клиенти да обръщат внимание и на лиценза на един бранд, както и на подсигурената връзка – нарича се още SSL сертификат и се изобразява с катинар в адресния бар на браузъра ви. Може да използвате и предоставените линкове от самите анализатори, които са достатъчно добре защитени и водят точно към лицензираните сайтове за залози.

Веднъж след като сте преминали цялата фаза и сте потвърдили своя профил, може да използвате всички позволени стратегии и предоставени бонуси за забавление. Не трябва да се притеснявате за нищо друго, защото официално сте защитени от комисията по хазарта, добавяме и европейската такава, букмейкърът, мобилната платформа, която използвате, както и комисията за защита на личните данни. Не може да се оплачете от защити, в това сме сигурни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!