Кредитна компания Мини Заем с ново намаление на разходите при микрокредитирането на вноски

OFFNews 14 юли 2019 в 10:03 1027 0

Вече близо десетилетие кредитна компания Mini Zaem заема първите места в клиентските класации за небанкова кредитна институция, която предлага краткосрочни необезпечени онлайн заеми при най-изгодни условия.

Доверието към дейността на компанията е видно и при сравнението на кредитни продукти, извършвано от кредитния калкулатор Избирам.бг, според който MiniZaem.bg е без конкуренция при предоставяне на краткосрочни кредити с 10, 11 и 12 вноски, а при заеми с 2 до 9 вноски се нарежда неизменно сред първите три кредитни организации, които предоставят кредитни продукти с най-ниски разходи.

Успехът на небанковата кредитна организация се дължи основно на факта, че работят в полза на своите клиенти, предоставяйки им все по-изгодни условия при усвояване на бързите кредити, които предлагат.

Една подобна приятна изненада са подготвили и сега! От месец юни от кредитната компания намалиха с още 8% разходите по кредитите от 10 до 18 месечни вноски.

Намалението на разходите е по-съществено при кредитите на вноски, тъй като от Мини Заем считат, че кредитите за по-дълги периоди са необосновано скъпи и се надяват и останалите кредитни компании да ги последват в подетата от тях промяна.

Освен съществена промяна в разходите по кредитите с 10 до 18 месечни вноски, от кредитната организация дават заявка за скорошна промяна и в размера на сумата, и в периода на погасяване на кредитите на вноски.

Очаква се до няколко дни да бъде удължен срока на погасяване на заемите на вноски с до 24 месеца, а максималният размер на сумата, която от клиентите на Мини Заем могат да се възползват да достигне до 3000 лв.

За кредитната институция е важно да бъдат от реална помощ на своите клиенти, а единственият начин, по който могат да го направят е не като предоставят на потребителите си участия в томболи или като им предлагат различни награди, а като работят още по-усилено в посока намаляване на разходите на кредитите.

От Мини Заем ще продължават да работят в полза на своите клиенти, защото за компанията е важно не само да предоставят бързо кредитиране, но и кредитиране, което ще е изгодно за потребителите им.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови