Кирил Добрев и депутат от БСП с коронавирус

OFFNews 26 октомври 2020 в 11:53 2755 1

Депутатът от БСП Иван Иванов е вторият заразен с коронавирус в парламентарната група на социалистите. 

Той съобщи за това във фейсбук страницата си. "Приятели, длъжен съм да Ви уведомя, че днес 24.10. бях диагностициран с COVID 19! Искам предварително да се извиня за причинените тревоги и неудобства на всички, които бяха до мен през последните 4-5 дни! Бъдете здрави вие и вашите семейства!", е написал Иванов.

Преди дни зам.-председателят на лявата депутатска група Драгомир Стойнев съобщи, че е заразен. Той също обяви в социалната мрежа за случващото се с него. От началото на епидемията COVID-19 преболедуваха и народните представители Даниела Дариткова, Даниела Малешкова, Хасан Адемов и Николай Цонков. 

Положителното на COVID 19 e, че явно не подминава политиците, написа и Кирил Добрев във фейсбук, който обяви, че има положителен тест за COVID-19. 

В петък PCR тестът ми беше отрицателен, днес обаче е положителен. Протоколът за контактните лица е да се изследват след 7 дни от срещата или по-рано, ако имат симптоми. Надявам се всички, имали контакт с мен, да са отрицателни в тестовете и позитивни в мислите. Съжалявам за причиненото неудобство. Грижата за себе си минава и през грижа за другите. Нека по-малко философстваме и повече да спазваме мерките. Нека изберем друг начин да правим напук на правителството, тук не става въпрос за него, а за лекарите. За българските лекари, които са истински изтощени, призова Кирил Добрев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews