Как да обединим кредитите си, за да плащаме по-малко

OFFNews 27 април 2022 в 10:00 1038 0

Онлайн кредити

Взимането на бърз заем е наложително в редица ситуации. Едната от тях е забавянето на работната заплата, но има и много други причини, поради които да се възползваме от допълнително финансиране. Когато са ни нужни средства кеш, можем да се обърнем към банка или към небанкова фирма, където можем да кандидатстваме денонощно. С помощта на онлайн калкулатор пък ще успеем да изчислим каква ще е крайната сума за плащане, като има и онлайн кредити, които се отпускат без лихва, при конкретни условия.

Кога е подходящо да обединим кредитите си

Не е невъзможно да натрупаме повече задължения към кредитни институции, които впоследствие да ни е трудно да погасим. Всяко едно забавяне води до влошаване на ЦКР-то, което ни превръща в ненадеждни кандидати за бъдещ заем. В подобни ситуации е добре да се замислим за обединяване на кредитите си, което би могло да се случи и онлайн.

Цялата тази процедура отнема броени минути, а финалната развръзка е изключително благоприятна за нас като потребители. Какво ще се случи, след като се възползваме от услугата “онлайн обединяване на заеми”? На първо място, остатъчните суми към кредиторите ще бъдат преведени, а отделните вноски ще се слеят в една единствена, чийто срок за погасяване ще бъде фиксиран от самите вас. Нейното връщане ще бъде на избрана от нас дата всеки месец.

Ще плащаме ли така по-малко

При онлайн обединяването на кредити се постига оптимизация на разходите по дължимите лихви, което е и тяхното най-голямо предимство. Възможността за тяхното намаляване излиза на преден план, което прави този вид услуга все по-търсена от страна на потребителите. От друга страна, екстра таксите по обслужването на старите заеми отпадат, а наред с това се спестява и време от следенето и спазването на падежните дати. Всички тези ползи правят обединяването на кредитите една изключително добра опция, от която всеки може да се възползва и то онлайн.

Какво е необходимо при кандидатстване

Сливането на старите задължения към небанкови институции може да се случи и изцяло онлайн. За целта е необходимо следното:

  • Представяне на документа “удостоверение за актуален дълг” – той е необходим, за да може да бъде направена акуратна оценка на финансовия ви статус;
  • Посочване на сумата, която ще е нужна за предсрочното изплащане на дължимото – възможно е отпускане на заем до 10 000 лева, за срок от 3 години;

Коректно изписване на банковата сметка – по нея ще бъде преведен новия кредит.
С помощта на съвременното онлайн кредитиране е възможно да се поддържат стабилен паричен поток и изряден потребителски статус. Разгледайте опциите и заложете на най-подходящата за вас.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!