Как да изберем подходящ сутиен според формата на гърдите?

OFFNews 06 октомври 2021 в 14:48 1213 0

Снимка bulbel.bg

Не е лесно да изберете удобен сутиен: или презрамките са тесни, или чашата е твърде голяма, или се стиска там, където по принцип не трябва. Новият метод за избиране на сутиени според формата на гърдите обещава да ни отърве от тези неприятности.

Сутиенът се избира въз основа на обема под гърдата и самата гърда - тези две измервания се считат за традиционни. Междувременно последните тенденции предлагат нови стандарти, според които определящият параметър при избора не е обемът и прословутият размер, а формата.

Всичко, от което се нуждаете, е да разберете коя от 3-те представени форми на гърдата е близо до вашия бюст и да разберете коя „чашка“ му подхожда.

Кръгли гърди

По правило кръглите гърди са доста обемни, така че притежателките на такива се сблъскват с определени трудности, включително такива, свързани с избора на сутиен.

Идеален избор: сутиен с широки презрамки и затворена чаша, която няма да "отреже" горната част на гърдите е най-правилният избор.

Асиметричен гръден кош

Вариантът, когато едната гърда е по-голяма от другата (най -често лявата ? поради позицията на сърцето), е една от най-често срещаните.симетричен гръден кош

Идеален избор: трябва да изберете сутиен за по-голямата гърда, в противен случай той ще ви стои в много неудобно положение, притискайки се в уединеното пространство на по-малката чаша. Ако разликата между обемите е значителна, изберете сутиени с повдигащ ефект, който се постига благодарение на подвижните подплънки - те ще помогнат за поддържане на естествен баланс.

Гърдите "гледат" в различни посоки

Тази форма се отличава от предишната не по разстоянието между гърдите, а по своята насоченост: зърната сякаш "гледат" в противоположни посоки. Основната трудност при избора на бельо в този случай е, че в твърд сутиен гърдата е в изключително неудобна поза, тъй като зърната заемат „грешното място“, което им е предвидено от дизайнерите на бельото.

Перфектен избор: подплатен сутиен. Вариантите с отливки и едно цяло са перфектни, тъй като най-често са изработени от материали, които "се нагаждат" към формата на гърдата. Сутиен с предно закопчаване обаче също е чудесен вариант.

Бул Бел предлага богат асортимент от артикули и търговски марки, доказани на българския и чуждестранен пазар. С повече от 28 годишния си опит в търговията на бельо, фирмата предосатвя на своите клиенти голямо разбообразие от дамско и мъжко бельо, бански костюми, домашно облекло и аксесоари.

Можете да пазарувате удобно от вкъщи, по което и да е време на деня и нощта. В онлайн магазина на Бул Бел пазаруването на бельо може да бъде лесно и удобно без риск. С Бул Бел винаги може да разчитате на бърза доставка, лесна замяна или връщане, както и на консултати, които да ви съдействат при нужда от помощ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови