Кадиев: Надуха билетите, за да строят спирки на двойна цена

ОFFNews 22 април 2016 в 17:20 4599 4

"Резюме за столичния градски транспорт: Надуха билета с 60%, за да може мъжете на депутатките да правят спирки на двойна цена. Истински заслужаващият оставка е Фандъкова. Другите действат само по заповед".

Това написа във Фейсбук депутатът Георги Кадиев след оставката на зам.-кмета на столицата по транспорт Любомир Христов, който се разбра, че е участвал в сделка със съпруга на депутатката от ГЕРБ Ирена Коцева за поръчка на нови спирки за градския транспорт в града.

"Преди 3 години поисках оставката на зам.-кмета по транспорта на Столична община Любомир Христов заради далаверата на Столична община с "Карат-С". Общината за малко да загуби 3.6 млн. лв. Тогава Фандъкова го покри. Той ме съди, защото "не могъл да спи една седмица" заради моето искане за оставка.

Нещо като Цветан Цветанов, който сега съди в-к "Галерия", тъй като получил "разклатено емоционално-психическо равновесие" заради статия. Те всички си приличат. Ту не могат да спят, ту емоциите им разклатени. Понякога ги уволняват, понякога - не. Но корупцията винаги остава", допълни той в социалната мрежа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13277

4

66

22.04 2016 в 23:01

Паразити депутати със скопени мозъци !

Вредни и гнусни !

В България политик е мръсна гнусна дума !

Шефката на Инспектората към министерството Пенка Белева на практика е ръководела цялата операция и е казвала на полицаите къде да търсят документи. Белева е корумпирана още от митниците и беше изгонена, караше едно Мазерати, с това е известна, покри се след това и отиде в Инспектората, обясни Петров.

12015

3

Gothic

22.04 2016 в 20:07

И продължение от коментара, не стигна мястото.....

....Майка ви д...а , не на всеки са му дали два милиона долара начален капитал. Повечето хора са теглили кредити, стигнали са донякъде , заради вашата "политика" плащат най - скъпия ток , гориво , парно и храна в Европа и се принуждават да влизат в цигании за да оцелеят ,щото не усвояват еврофондове и партиини субсидии ... боклуци мръсни"


Това е, няма какво да се добави повече.....

12015

2

Gothic

22.04 2016 в 20:05

Цитирам един коментар по повод тази персона от друг сайт:

"Гледах го една сутрин "The New Normal - Кадиев" как се изказа ,че " който не можел да си покрива осигуровките и да дава високи заплати не бил конкурентно способен и трябвало да отпадне'. Веднага го изпсувах , а после четох в "труд" , че женичката му лапкала по едно милионче всеки месец от некви държавни поръчки. Много е лесно да отсъждаш от тая позиция. Проблема на всички тия "нормални" и "без алтернативни" е , че не знаят къде се намират. Сутрин се качва в лъскавата кола , отива в парламента ,после обядва за 100 - 200 лева , после пак в парламента , нещо срещи , обсъждания , вечерка за два - триста лева , чука любовницата , отива и лега и утре пак. От време на време некое бизнес пътуване в чужбина и некой като го пита нещо наболяло или му каже , че е кретен и не живее на земята , мазника е обиден и плаши - "ще се махна и тогава не знам кво ще праите" или "трябва да отпаднете"
 
X

Да помогнем на украинските деца!