Избраха шеф на остров Света Анастасия

OFFNews 13 февруари 2014 в 15:28 3656 0

Остров Света Анастасия

32-годишният Павлин Димитров от Бургас бе избран за управител на единствения остров-атракцион у нас - Света Анастасия край Бургас.

Младежът е класиран на първо място сред общо 270 души, участвали в конкурса на община Бургас. Димитров владее перфектно 3 езика – английски, немски и руски, завършил е колежа по туризъм в Бургас и международни икономически отношения във Велико Търново, работил е в сферата на туризма.
Много от останалите кандидати също са имали богат опит в туризма, но се отказали заради ниското заплащане, обясни директорът на общинската дирекция "Култура, маркетинг и връзки и с обществеността" Весела Йорданова.

„Основното, което ме привлече да стана част от екипа на остров „Света Анастасия” е, че като малък съм ходил там и просто виждам възраждането на една туристическа дестинация и на една идея за нашия град”, обясни пред Фокус победителят.

Младежът посочи, че ще създаде Кодекс на госта. Идеята му е да се избягва шумът и цялостната концепция за острова да е по-екологична.
На „Света Анастасия”, където има изградена пречиствателна станция, може да бъде създаден водолазен център, където да се правят и сватби под водата, каза още той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews