Искате да изкарате незабравима Нова година? 'Eмералд травел' ви предлага избор между традициите и екзотиката

OFFNews 03 октомври 2023 в 15:11 2274 0

остров

Снимка Интернет

Нова година на остров Мавриций? Възможно е, стига да го поискаш.

"Емералд травел" предлага четири дестинации за отпразнуване на Новогодишните празници. А изборът е между традиционното и екзотичното. Между суматохата на препълнените улици и белите пясъци на безкрайния плаж, безспирния танц на дервишите и подводния свят, пустинята и океана. Изборът е ваш.

Първата от тях е Турция. Предлага се чартърна и автобусна програма, като е възможно да се ползва и личен превоз. 

Анталия - възможностите са няколко. Със самолет от София, Бургас, Варна и Пловдив. На клиентите се предлага 4-дневна почивка с чартър от четирите български града, а за доброто настроение ще се погрижи Поли Генова и DJ от България. Пътуването от София и Бургас с 4 нощувки е за 29 декември, за Варна и Бургас - 30 декември.

Другата възможност за Анталия е екскурзия с 5 нощувки. В този случай тръгването е на 28 декември от София и Варна.

Ако предпочитате собствен транспорт, ще имате възможност за настаняване в Белек за една или две нощувки.

"Емералд травел" предлага отпразнуване на Нова година още в:

Кушадасъ -  отново с чартър, автобус или собствен транспорт. Тръгването със самолет е от София и Варна на 29 декември с 4 нощувки. С автобус е възможно да се пътува от София, Велико Търново и Варна също за 4 нощувки. А със собствен транспорт - ден по-рано.

Памуккале, Измир и Истанбул са също възможност. Предложенията отново са за 4 или 5 нощувки със самолет, автобус или собствен превоз. Пътуването е на 27, 28 или 29 декември в зависимост от предлагания транспорт.

Всички предложения за Турция са за 4- или 5-звездни хотели и организаторите гарантират вълнуващи преживявания в новогодишната нощ.

Друга възможност за отпразнуване на Нова година е Тунис. Той се предлага в две възможности - с 5 или 6 нощувки. Датата за отпътуване при 6-дневната почивка е 27 декември, а за 5-дневната - на 28 декември. И при двете се тръгва с чартът от София. Предлаганите хотели също са с високо качество на услугите, които предлагат.

Нова година в Египет - също е вариант, който "Емералд травел" предлага. На желаещите да видят Шарм-ел Шейх се предлага възможност с 5 или 6 нощувки, а датите са 27 или 28 декември.

Хургада можете да посетите също за 5 или 6 нощувки. Датите в зависимост от престоя са същите. 

За доброто настроение е предвидена богата развлекателна програма, множество екскурзии и възможност да се запознаете с богатата култура на страната.

Черешката на тортата в новогодишната програма на агенцията обаче е остров Мавриций. Пътуването до там със самолет е около 12 часа, но се тръгва от София с късен полет, така че не се губи нищо. Предложението е за 7 нощувки в луксозни хотели. Тръгването е на 26 декември. Ще видите един неподправен тропически рай, заобиколен от коралови рифове, нежно обгърнат от бели пясъчни плажове, божествени комбинации от цветове и изящни форми, архитектура с колоритен креолски привкус, впечатляващи планини, вулканични езера. Предлага се обиколка на столицата Порт Луис, екскурзия за разглеждане на острова, круиз с катамаран и още много други възможности за забавление.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!