И.д. кметът на Младост: Предстоят 10 строежа, няма да има презастрояване в района

OFFNews 05 юни 2018 в 08:46 5299 3

Няма да има презастрояване в "Младост". От забавените преписки в общината има около 10 предстоящи строежа - и за обществено обслужване, и жилищни сгради. 

Разрешения за тях са издадени от главния архитект на София Здравко Здравков, ние трябва само да ги придвижим, заяви новоизбраният и.д. кмет на Младост арх. Румен Русев по Нова тв. По думите му няма как тези строежи да се приемат за презастрояване. 

Русев, който зае поста на арестуваната по обвинение за взимане на подкуп кметица Десислава Иванчева, заяви, че отношенията му с нея са само професионални. Именно заради опит да го уволни като зам.-кмет по строителството от килията Иванчева бе отстранена от поста, а днес предстои делото на втора инстанция в Апелативния специализиран съд, който да потвърди или отмени отстраняването й. Русев е свидетел по делото срещу Иванчева и арестуваната и отстранена заедно с нея зам.-кметица Биляна Петрова. 

В сряда съм поканил на среща хора, които да бъдат зам.-кметове на Младост, сред тях е и Петър Кърджилов, заяви Русев в отговор на въпрос дали ще работи с досегашния пи ар на районната община и защитник на Иванчева, който бе нейният избор за и.д. кмет. Трябват ми компетентни хора, подчерта Русев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12015

3

bobi aronoff

05.06 2018 в 10:43

Младост е презастроен вече .

10571

2

Hissarion

05.06 2018 в 09:30

Да си дойдем на думата.