Глобиха шофьор, пратил sms за синя зона в София

OFFNews 16 април 2024 в 08:42 18364 3

Синя зона

Снимка ЦГМ

Мъж, изпратил есемес за синя зона в София, но колата му била закопчана със скоба. 

Потърпевшият твърди, че платил през мобилен телефон преди да слезе от колата си, разказа Нова тв. 

Михаил Кишков разказва, че паркирал, пратил съобщение, получил отговор, но не го погледнал веднага. Малко по-късно видял, че плащането с есемес не може да бъде извършено и трябва да плати с талони.

„Обърнах се и видях автомобила на ЦГМ. Отидох веднага и им казах да изчакат, защото явно има проблем. Те ми отговориха, че проблемът си е мой”, казва Кишков. 

Същевременно талон нямало от кого да закупи. В крайна сметка се наложило да плати глобата.

„Сложена му е скоба съгласно правилата. Следвало е да извърши заплащане по един от другите начини", каза Емил Коларов от дирекция „Мобилност” в ЦГМ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12278

3

pencotk

16.04 2024 в 20:41

Да не се прай на ощипана мома. Оакан до ушите тариката, за 30 кинта орева телевизиите сутринта.

1000

2

Dss54

16.04 2024 в 10:11

Преди време използвах официално мобилно приложение (свалено от Google play) за да изпратя SMS за паркиране в синя зона. Получих и отговор, който потвърждаваше заплащането. При връщането ми колата беше защипана със скоба. Гумените глави от ЦГМ не приемаха никакви доводи. Показвах им SMS-сите. Не, та не. Платих си глобата. Остана обидата, горчилката и недоверието в системата.

4036

1

lans link

16.04 2024 в 09:20

И кои са другите начини? Тръгваш из пресечките да търсиш малката талонопродавачка, докато ти се усмихне щастието и благодариш Богу горещо, че ще можеш да си закупиш свещените талони... Случи ми се да изтегля апликацията им, за да платя зона, беше супер-бъгава, написах отзив, на следващия ден ми позвъняха от фирмата-разработчик и обясниха, че ЦГМ трябвало да одобряват всяка една промяна, а това ставало със скоростта на полуразпад на тория. После проблема си бил на хората... Пиявици!
 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки