Гледайте 'Историята на Европа' по Viasat History (видео)

OFFNews 24 август 2018 в 09:33 2629 0

Тази събота по Viasat History e премиерата на поредицата "Историята на Европа"

В шест серии историкът сър Кристофър Кларк изследва различни глави от изпълненото със събития минало. Кларк започва разказа си с физическото начало на континента и пристигането на първите хора заселници. Всеки епизод проследява развитието на европейската култура и религия, както и историческите постижения в науката, технологиите и политиката, като завършва с дръзки проникновения за настоящето и бъдещето на континента.

Водещият на поредицата е 22-ият Професор Regius* по история в Университета в Кембридж. Посветен е в рицарско звание през 2015 г. за заслуги в укрепването на английско-германските взаимоотношения. Искрената любов на Кларк към историята вдъхва живот на събития, които затвърждават мястото на Европа в сърцето на международните отношения в хода на хилядолетия. Нашият континент полага основите на модерното общество в световен мащаб, докато непрекъснато променящите се география, климат, фауна и флора формират историята на самата Европа.

Можете да гледате "Историята на Европа" всяка събота от 21:00.

Viasat History съживява историята с увличащи документални предавания, един свеж и модерен поглед към историята. Каналът отвежда зрителите на пътешествие през времето с интелектуални и задълбочени програми, които едновременно развличат и провокират умовете им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива тайни от миналото и обяснява как то ни определя днес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!