Главният прокурор свика среща заради изчезването на Петко Сертов

Offnews 15 декември 2014 в 16:22 4050 5

Главният прокуро Сотир Цацаров свика среща с главния сектерар на МВР и шефът на столичната полиция заради случая с изчезването на бившия шеф на ДАНС Петко Сертов. 

Към момента по случая няма образувано досъдебно производство, тъй като от полицията категорично отричат да има данни за извършено престъпление. В този смисъл не е ясно каква е причината прокуратурата да се интересува от случая. 

В издирването на Сертов се включи и ДАНС. От службата до този момент не са потвърдили знаят ли къде се намира Сертов. По-рано днес вътрешният министър Веселин Вучков коментира, че МВР няма допълнителна информация по случая, от досега изнесената: 

Издирването е съвместна дейност, при това на всички служби във вътрешното министерство. Аз силно се надявам, че и разузнавателните служби, и ДАНС могат да ни окажат по-силна подкрепа, защото нашата дейност е основно на територията на страната. Силно се надявам господин Сертов да е жив и здрав и по някакъв начин да индикира чрез своите близки, че не е застрашен. Силно се надявам да е така.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!