Ето как може да се приберете, ако сте в Алжир, Филипините или на Канарите

OFFNews Последна промяна на 22 март 2020 в 19:09 756 0

Германия и Люксембург обявиха допълнителни полети за репатриране на своите граждани от трети страни като отново на борда на самолетите ще се допускат и граждани на други държави на ЕС, съобщиха от МВнР.

Германия организира два допълнителни полета. Първият е от Алжир, с начален час 9:55 ч. (местно време) на 23 март от град Алжир и час на пристигане 11:30 ч. (местно време) във Франкфурт на Майн. Вторият полет е от Себу, Филипините, с час на излитане 21:00 ч. (местно време) като е предвидено да пристигне в Кьолн на 26 март в10:10 ч. (местно време). Гражданите на ЕС, които искат да се възползват от полета, трябва да се обърнат към съответното посолство на Германия.

Люксембург организира полет от остров Фуертевентура, Канарските острови, с час на излитане 16:00 ч. (местно време) на 23 март и час на пристигане 21:05 ч. (местно време) в Люксембург. Гражданите на ЕС, които искат да се възползват от полета, трябва да се обърнат към посолството на Люксембург в Мадрид.

Обявените полети за репатриране на граждани, организирани от държави от ЕС, от които могат да се възползват и други европейски граждани, може да се видят на сайта на МВнР, в секция „Коронавирусът – какво да правим“ - https://www.mfa.bg/bg/customnews/main/24736.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !