Две ленти за движение към Кулата по АМ Струма днес

OFFNews 30 август 2019 в 07:54 1981 0

Пускат две ленти за движение в посока Кулата и една към София в участъка на АМ “Струма” при Дупница от 14 часа днес. По аутобана ще минават леките коли и автомобилите до 12 тона. Тези над 12 тона, включително автобусите се отбиват по Е-79.

От 10 часа в неделя до 14 часа в петък, когато трафикът за столицата е по-интензивен, ще има две ленти за София и една за Кулата. 

Платното от автомагистралата за Кулата, което е засегнато от пожара в депото за отпадъци, остава затворено, като ремонтът на стойност 1 милион и 800 хиляди лева се очаква да приключи до 4 месеца.

Автомобилите над 12 тона, включително автобусите, пътуващи към Кулата ще се отбиват от АМ „Струма“ при пътен възел „Долна Диканя“, ще преминават по път Е-79 и при пътен възел „Бобошево“ ще продължават аутобана. За пътуващите към София отбиването по път Е-79 е при пътен възел „Бобошево“, а качването на магистралата при пътен възел „Дупница Север“.

За превозни средства над 12 тона се забранява движението по пътната връзка от път Е-79 към АМ „Струма“, при пътен възел „Дупница Север“ и по връзките от пътя Дупница-Кюстендил към магистралата на пътен възел „Дупница Юг“ по направленията: Кюстендил – Благоевград, Кюстендил – София, Дупница – Благоевград и Дупница – София. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови