Quantcast

Две години тапа на бул. "България" от днес заради метрото

OFFNews Последна промяна на 09 март 2016 в 06:00 14392 2

Дясната лента и локалното платно на столичния бул. "България" между бул. „Иван Гешов” и пл. „Ручей” са затворени за движение от днес, заради строежа на метро № 3. 

Още две години автомобилите ще се движат само в две ленти в този участък, съобщи Столична община.  

Тролейбусни линии 2 и 9 ще се движат по променен маршрут. В посока „Борово” те ще минават по ул. „Григор Начевич”, ул „Отечество”, ул. „Кюстендил” и по маршрутите си.

В посока Център пък промяната е от ул. „Кюстендил”, по ул. „Отечество”, ул. „Григор Начевич” /пресичане на бул. „Акад. Ив. Е. Гешов” по новоизградена пътна връзка през зелената площ/, бул. „Акад. Ив. Е. Гешов” и по маршрутите си.

Закрива се спирката на автобуси 64, 102 и 204 след кръстовището на бул. „България” с бул. „Акад. Ив. Е. Гешов” в посока бул. „Гоце Делчев”.  Измества се на трамвайна спирка „бул.Акад. Ив. Гешов“ с код 0271 на бул. „България” в посока бул. „Гоце Делчев” преди кръстовището с бул. „Акад. Ив. Е. Гешов".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.03 2016 в 16:42

Написаха го 1:1 всички медии и никъде нито една схема. Толкова ли е трудно? Във века на технологиите?

09.03 2016 в 08:20

Новата пиар акция на герберомутрите. Но няма да им помогне да заметат скандала около КТБ и разследващата фалшива фирма която избраха и платиха 20 милиона.