Добричлия даде 5100 лева за шаха на Бойко Борисов

OFFNews 20 ноември 2011 в 14:14 2235 0

Добрички бизнесмен даде 5100 лева за шаха на министър-председателя Бойко Борисов по време на благотворителен търг в помощ на талантливи деца в неравностойно положение.

Събитието се състоя в петък вечерта в Добрич, а наддаването за шаха, който е и кутия за вино, започна от 1000 лева, съобщава „Стандарт“.

"Моля, не ме поставяйте в деликатното положение Бойко Борисов да ми се кара, че не съм успял да шитна шаха му в Добрич.“ Така водещият на събитието Влади Въргала даде летящ старт на търга, след което лесно се стигна до сумата от 5100 лева. Бизнесменът твърди, че шахът, в който има две бутилки вино, аксесоари за тях и визитна картичка на премиера, е за дъщеричката му Саша.

Вътрешният министър Цветан Цветанов пък дари студентска стипендия в размер на 1500 лева, а министърът на културата Вежди Рашидов се раздели с картина от личната си колекция, която беше купена за 700 лева от присъстващ ценител. Евродепутатът д-р Антония Първанова даде за търга два комплекта перлени бижута, които анонимна добричлийка купи за 1350 лева. Освен накитите Първанова дари и стипендии в размер на 3000 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews