'Династията на Тюдорите' тази вечер по Epic Drama (видео)

OFFNews 29 юни 2018 в 00:43 4180 0

Наградите продължават да се трупат след втория сезон на "Династията на Тюдорите". Шоуто получи награда "Еми" за най-добър дизайн на костюми, четири награди "Джемини" за най-добър дизайн на продукция, звук, фотография и монтаж и наградата за най-добра кинематография на Канадското общество на кинематографите.

Сезонът започва с един разочарован от Ватикана крал, който се опитва по всякакъв начин да разтрогне брака си с Катерина Арагонска, за да се ожени за младата Ан Болейн.

Причините за тази стъпка са много - отчасти суета, отчасти сексуално желание, отчасти смел индивидуализъм, но всички те се съсредоточават около непоклатима амбиция - да се роди син и наследник на династията на Тюдорите, завещана на Хенри от баща му. Ако няма син, родът, за който има такива амбиции, ще умре с него. Но това желание не е всичко.
Вдъхновен от текстовете и реформаторския дух на германския богослов Мартин Лутер, Хенри побеждава католическата църква в собствената ѝ игра, сломявайки мощта и авторитета ѝ с див и кървав опит да стане господар на духовните и светски съдби. Английската реформа обединява личните и политическите амбиции на краля революционер.

Новите епизоди от "Династията на Тюдорите" можете да гледате всеки петък, от 22:45, по тв канала Epic Drama.

В главните роли са Джонатан Рис Майърс, Мария Дойл Кенеди, Натали Дормър, Джос Стоун, Тамзин Мерчант, Джоели Ричардсън, Хенри Кавил.

Epic Drama стартира в Европа на 14 декември 2017 г. Новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, само за драматични продукции, е достъпен в южна България чрез ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в северна България – чрез NetWorx – на позиция 230, а в София – чрез NET1 на 82 канал. Сред премиерите в стартовата схема бяха създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“ и минисериалът в шест части „Клондайк“ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се присъединиха разкошният „Версай“ и най-скъпият проект на шведската SVT „Ресторантът“. В средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, а на Цветница - „Миниатюристът“! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови