Депутати против Живков и Брежнев пред Централна гара

OFFNews 03 юни 2016 в 10:35 3474 4

Ретро музеят от Варна да не се мести в пространството пред Централна гара в София след ремонта в Ротондата. 

За това настояват народните представители Методи Андреев, Мартин Димитров, Петър Славов и Вили Лилков в отворено писмо до кмета на София Йорданка Фандъкова. Те протестират срещу идеята, която сподели пред OFFNwes шефът на общинското дружество "Пазари Възраждане" Николай Георгиев, натоварено да извърши ремонта на предгаровия площад. Депутатите определят идеята като "неадекватна" и настояват тя да не бъде реализирана. 

Протестното писмо е внесено от депутата от ГЕРБ Методи Андреев в Столична община. "Това е все едно на гарата в Берлин гостите да бъдат посрещани от експозиция с образите на Хитлер, Гьоринг, Мусолини и други фашистки диктатори", недоволстват в отвореното си писмо депутатите. 

Собственикът на Ретро музея предложи експозицията да бъде изложена на територията на предгаровия площад, това не е част от техническото задание за проектиране на пространството, обясни Николай Георгиев, шеф на "Пазари Възраждане" пред OFFNews. 

Как ще изглежда предгаровият площад в София ще реши Столичният общински съвет, предстои да се обяви и конкурс за проектиране на пространството, след обществената поръчка за изпълнител на проекта, ремонтът трябва да приключи до средата на 2018 г. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

4

Red or Dead

03.06 2016 в 13:46

Ето продукта от новата фабрика на...мартинчУ..митодитУ...и другите продукти пръкнали се всичките под бащиния поглед на...Тато.:))))

http://afera.bg/wp-content/uploads/2016/06/VAFLI.jpg

12205

2

The

03.06 2016 в 11:56

В гъза на тези неизвестни дупетати ли бърка ретро музея, че протестират.

12884

1

Nimart

03.06 2016 в 11:44

И аз съм против! Руски тролове, цъкайте минуси!