ДАЗД прави грандиозен концерт с много гости за 1 юни

OFFNews Последна промяна на 30 май 2018 в 11:46 3039 0

Снимка pixabay

Грандиозен концерт с всички любимци на малчуганите подготвя Държавната агенция за закрила на детето за празника на 1 юни.

Събитието ще бъде в бившата зала "Фестивална", сега "Асикса Арена" от 17 часа, а билетите, които са и безплатни, са почти на привършване.

Инцитиативата на Агенцията носи заклачливото име „Д@!ЗДр".

На грандиозна сцена, оборудвана с два свръх модерни LED екрани с размери 6 х 4 м, ще се качат за първи път:

- Слави THE CLASHERS, който има над 263 000 последователи, очакващи с интерес топ класациите всяка неделя в ютюб канала му. Слави Панайотов е едно от най-популярните лица сред влогърите, но малко хора знаят, че той е специалист и в хотелиерството.

- Елисавета и Красимира, известни като дуета „Майко Мила!", разработили най-обичаната и най-весела ФБ страница на майките, в която ежедневно десетки хиляди родители четат забавни и важни статии по въпросите за родителството.

- Главен инспектор Михаил Драгоданов, оглавяващ един от секторите в отдел „Киберпрестъпления" към ГДБОП ще разкрие интересни тайни на всички посетители на събитието, а много деца ще разберат, че в България има и киберполицаи.

- THE PACT е най-голямата организация на ютюбъри и влогъри в България, в която членуват 22 известни личности. На сцената Пактът ще бъде представен от: Gothika_47 (145 000 фенове), Aethelthryth (134 000 фенове), Nikicha1 (73 000 фенове), Hazel (42 000 фенове) и Venata (206 000 фенове). Малко известни с истинските си имена Евгени, Преслав, Никола, Маги и Венци обещават да направят незабравимо шоу на своите невръстни почитатели.

Празникът на детето (1 юни 2018 г.) в зала „Асикс Арена" (бивша зала „Фестивална") ще бъде промотиран и от Съвета на децата - органът, който представя българските деца при създаване на политиките за тях. Йоана Захариева, председател на детския консултативен орган към ДАЗД, и останалите членове са подготвили интересна изненада.

Дуетът Ивайло и Християна, по-известни като Айде БГ, са сред най-веселите любимци на близо 200 000 българчета, които обожават техните видео предизвикателства. Почти никой от хилядите им фенове не знае, че Ивайло е преподавател в НАТФИЗ, а Християна - обещаващ фотограф. Освен великолепна екранна двойка, те са щастливи и със споделената си любов в живота.

Мащабното шоу, първо по рода си в България, ще бъде разтърсено и от пет от най-добрите хип-хоп групи - Ex Crew, ShifterZ, VS Dance, Skip a Beat и Еstreia, които са обещали да зарадват публиката с най-атрактивните си танцови изпълнения.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови