Дарете в помощ на бежанците от 1 до 31 октомври

OFFNews 01 октомври 2015 в 14:48 4871 15

От 1 до 31 октомври, всеки делничен ден от 09:00 дo 19:00 часа, SOHO организира набиране на дарения в помощ на бежанците, потърсили подслон в България.

Добре дошли са всякакви дрехи, обувки, спално бельо, козметика и бебешки принадлежности. Пълният списък с необходимите неща, които всеки може да дари или закупи, е оповестен в събитието във Фейсбук. Адресът е ул. "Искър" №4.

Информацията ще бъде поетапно обновявана благодарение на „Съвета на жените бежанки в България”, които дават актуална информация за състоянието и нуждите на бежанците.

"Грижа за ближния" е формат на SOHO, чрез който благодарение на вас успяваме да променим света към малко по-добро. От 2013 г. досега са организирани редица събития в помощ на бежанците в България, децата без родителска грижа и други нуждаещи се", пишат организаторите.

SOHO e арт коуъркинг пространство в центъра на София с ежемесечнa програма от културни и професионални събития (със свободен вход), такива със социална насоченост, музикални концерти и тематични базари. Потребителите SOHO са общност от сходно мислещи професионалисти, което насърчава творчеството и обмена между обитателите му.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!