Даракчиев: Босия продължава да отказва прегледи, утре ще стане ясно колко му остава

OFFNews 02 август 2018 в 13:21 5437 2

Николай Колев Босия продължава да отказва текущите прегледи, които му предлага екипа на болница "Лозенец". Рингер не му е вливан. 

Надявам се днес д-р Николов, на който Николай има доверие, да го прегледа и да му вземе кръв за изследване. Утре ще има яснота в какво състояние е той. И вероятно колко му остава, написа Пламен Даракчиев, приятелят на Босия, на страницата си във фейсбук. 

Той разказва, че вчера почти през цялото време Босия, след 50 дни гладна стачка, е седял и е успял да разговаря с хората, дошли да го видят. Предложи на дъщеря си Мария да й приготви закуска, но тя отклони тази малко пресилена проява на бодрост. По едно време дори прекоси стаята, седна на компютъра и ни пусна Махалия Джексън. Нещата заприличаха на приятелско парти, пише Даракчиев. 

Направих опит да поговорим. За това, че с отсрещната страна, дори когато тя е врагът, трябва да се говори. Пресече ме с категоричен жест. Дори ме нахока и ми забрани повече да до повдигам темата, става ясно още от разказа на Даракчиев. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6500

2

vaskog

03.08 2018 в 19:24

Всеки е свободен да избере начина, по който да се самоубие. Начинът, обаче, не е важен, важни са мотивите! Неговите мотиви ми се губят, изглеждат ми безсмислени...
Самоубийството не е саможертва!... Човек се жертва в борба. А неговата борба е с вятърни мелници. Ако иска да се бори за нещо смислено, да промени и целите, и стратегията, и тактиката. Да стане наистина полезен!
Иначе, просто ще си отиде всуе!...

15256

1

mendi

02.08 2018 в 13:50

ГолЕма работа. Депутатите са си в отпуск и разнасят миризмите по екзотични курорти.
Ще се трогнат от смъртта на Колев точно толкова колкото от тия дето се самозапалваха по площадите. Пък и всяко чудо - за три дни. Като са захапали кокала ще минават през трупове, само и само да не го пуснат.
 
X

Подкастът на OFFNews