Да се върнеш в България с възможност за успешна кариера

OFFNews 02 септември 2021 в 15:50 1012 0

Много българи избират живота в чужбина заради възможностите за по-добра реализация. Друга част от тях пък се връщат в страната ни точно защото вярват, че успешната кариера и добрият стандарт на живот са напълно постижими тук. Това се случва в живота на Ирена Бекярова, Радослав Рашков и Нико Алексиев, които избират страната ни с ясната цел да продължат своето професионално развитие.

Пандемията от коронавирус намира Ирена в Осло, Норвегия, където тя живее последните 5 години. Наложената изолация я кара да преосмисли своите приоритети и тя преценява, че най-важното е отново да бъде близо до семейството си. Радо също дълги години живее в Испания, където зaвъpшвa ĸoлeж cъc cпeциaлнocт "Физиĸa и мaтeмaтиĸa", но една публикация в социалните мрежи го кара да вземе решението да се върне у нас и да потърси реализация в нова за него сфера. Историята на Нико извън България започва преди 8 години, когато заминава за Ница, за да учи висше образование. По време на престоя си във Франция за Нико идеята за прибиране в България не е на дневен ред докато пандемията от COVID-19 променя това.

Това, което обединява тримата, е платформата “Мога там. Искам тук” на ТЕLUЅ Іntеrnаtіоnаl Вulgаrіа. Пакетът "Релокация", който е част от програмата, включва паричен бонус в размер на 5000 лв., самолетен билет до България, настаняване в хотел и съдействие от компанията за намиране на жилище, както и за набавяне на нужните документи при установяване за всички одобрени кандидати.

Днес и тримата са част от екипа на ТЕLUЅ Іntеrnаtіоnаl Вulgаrіа, като връщането им е ново начало. Повече за кампанията и условията за кандидатстване може да разберете на сайта iskamstelus.com.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!