Да ги нарека маймуни, ще обидя животните (видео)

OFFNews 01 декември 2016 в 11:58 19775 32

Веят се национални знамена, стотици хора в приповдигнато настроение пеят в един глас националния химн. Удари на тъпан отмерват ритмични възгласи "сърце-душа-за-България" Публиката е в захлас от изпълнения на народната певица Валя Балканска и на Славка Калчева, която, естествено, не пропуска да зарадва феновете с хита си "Бяла роза".

Това е атмосферата в ямболската зала "Диана" от митинг-концерта срещу заселването на бежанци в България, проведен на 27 ноември т. г.

Блогът "Безистена" публикува в YouTube серия видеа от събитието.

Едно от тях обаче е повече от смущаващо. То е озаглавено "Страшната истина за ислямистите".

На сцената излиза Петя Георгиева, председател на Инициативен комитет "За Харманли", а пред думите й дори световноизвестният ловец на бежанци Динко Вълев и Перата със свинските опашки изглеждат като невинни хуманисти.

"Тези хора не се къпят. Тези хора са пълни с въшки, краста, венерически болести. Тези хора крадат, тези хора ходят въоръжени".

Публиката вика У-у-у в знак на солидарност с казаното.

"И ако си мислите, че жените и децата им са кротки, ама много се лъжете. Мога да ви кажа, че на това на което съм присъствала и съм гледала вътре в лагера през задната част където няма ограда... Бунт на жени... Пред техните жени мъжете им са гола вода."

Множеството се развеселява.

"Вие се смеете, ама аз съм съвсем сериозна, защото там откъдето идват тези хора от раждането си се учиш да държиш боен пистолет, да държиш хладно оръжие и да убиваш. За тях това е нормално... Да ги нарека маймуни, ще обидя животните. Защото животното не се изхожда там, където живее".

Следват ръкопляскания, а от публиката се чуват викове "Паразити".

"Не, те не са паразити. Паразитите имат повече култура, повярвайте ми."

Отново ръкопляскания и викове "Браво", а Георгиева продължава:

"Няма такава измет на този свят. Тези хора са радикализирани. За тези хора вие сте измет и рая. За тези хора сте жертвено месо, нищо повече. Истината е, че тези, които са в Министерски съвет и които са в оставка, нямат право да отварят нови лагери и те го правят".

Бурни освирквания към правителството в оставка. Зала "Диана" крещи "Боклуци". После ораторката продължава с критиката си към сегашната власт.

"Истината е, че тези на жълтите павета крадат от вашите пари, за да хранят тази измет, която с извинение "сере" по моята земя."

Тук вече ентусиазмът на публиката е достигнал кулминацията си. Освен виковете У-у-у се чуват и ритмични удари на тъпан. 

Георгиева продължава да обяснява как това не са хора, а индивиди, които живеят единствено на социални помощи и разяснява на публиката как това са трафиканти на оръжие, наркотици и хора. Почти всяко нейно изречение е посрещано с бурно одобрение на изразената позиция.

"Тези хора нямат работа в България. Тези хора за мен - картонена лодка насред Черно море", казва Георгиева.

Страшните думи обаче са последвани от най-бурните аплодисменти в ямболската зала "Диана". 

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11509

33

kilgore trout

02.12 2016 в 04:31

Ето още малко либерастка пропаганда:
https://www.youtube.com/watch?v=5rOiW_xY-kc

Соросе дай кинти, само заради теб го правя

11509

31

kilgore trout

02.12 2016 в 04:19

Ето каква музика слушаме ние еврогейските либерасти: https://www.youtube.com/watch?v=3xZmlUV8muY

Нещастни тролове

11509

30

kilgore trout

02.12 2016 в 02:47

троловете са си легнали явно. от кога трепна в очакване на тези 10 минуса. Ай наздраве, аз съм на коняк, след ракийките

11509

29

kilgore trout

02.12 2016 в 00:39

Расизма е напълно нормално естествено нещо.
Част е от всички от нас. Дори и най големите либрасти като мен.

Проблемите идват когато се превръща в идеология, когато се ръчка жарта и се разпалва огъня. Когато се използва за манипулация за да се настройват хора едни срещу други, да се ядосват и разгневяват до степен да забравят за истинските проблеми които са превърнали живота им в кочина. И да се отвлича вниманието на хората от важните неща.

Ако според неоконсерватистите, целта да сплотяват обществото на всяка цена, оправдава средствата, то за здравомислещия хуманист това са пълни глупости.

11509

28

kilgore trout

02.12 2016 в 00:33

@muncho

Не съм съгласен с теб.
Казва се: Колкото по КУХА лейка, толков по силно дрънчи

10352

26

munchо

01.12 2016 в 21:54

Ако България беше държава, а не расистка кочина тая свиня трябваше да е в затвора:

Чл. 162. (1) (Изм. - ДВ, бр. 27 от 2009 г., изм. - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г.) Който чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза, основани на раса, народност или етническа принадлежност, се наказва с лишаване от свобода от една до четири години и с глоба от пет хиляди до десет хиляди лева, както и с обществено порицание.

Чл. 164. (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г., изм. - ДВ, бр. 27 от 2009 г.) (1) (Доп. - ДВ, бр. 74 от 2015 г.) Който проповядва или подбужда към дискриминация, насилие или омраза на религиозна основа чрез слово, печат или други средства за масова информация, чрез електронни информационни системи или по друг начин, се наказва с лишаване от свобода до четири години или с пробация, както и с глоба от пет хиляди до десе

10352

25

munchо

01.12 2016 в 21:48

Българщината и българската "толерантност" в естествен и чист вид. Или по-точно казано българската ксенофобия, простотия, тъпотия, расизъм и злобарщина. Не случайно демографската статистика е такава...

63994

24

Red or Dead

01.12 2016 в 21:29

Апропо, така и не разбрах....познавате ли се, та му “говориш на ти“...:))))))))))))

ОХ....КАКИЕ ИДИОТИ......

Алооооо....козяците, ама вие хептен сваляте нивото......разбирам ви, бюджета е тънкаж, ама тренда ще е все.....НАДОЛУ:))))

Само се чудя, какви ли ще са Идиотите дето ще ви “работят“ безплатно..:)))
 
X

Да помогнем на украинските деца!