Четвърти ден 16-годишно момче е в неизвестност, след като блъсна хора в Триград

OFFNews 12 юли 2017 в 07:49 7344 3

Трети ден 16-годишно момче е в неизвестност, след като блъсна хора в Триград

16-годишният Кристиян, който блъсна четирима пешеходци край Триград и след това избяга, вече четвърти ден е в неизвестност. От полицията работят и над версията момчето да е избягало в Гърция.

След инцидента момчето беше обявено за общодържавно издирване. Пострадалите са туристи, които се прибирали от вечеря пеша по пътя към селото.

Местните жители не са виждали Кристиян вече трети ден. Очевидци на инцидента разказват, че Кристиян е бил много уплашен, когато е изоставил колата и побягнал. 

Кметът на селото каза пред Нова тв, че групи от местни жители всеки ден издирват момчето. Според него момчето се намира в района на близкия хълм, откъдето може да наблюдава какво се случва в селото. Той обясни, че момчето сигурно е много уплашено и за това трябва да се намали полицейското присъствие в селото. В тази връзка в гората са разлепени съобщения, че при катастрофата няма убити, а само един леко е пострадал.

Кметът обясни, че колата не е предоставена от бащата. Автомобилът бил оставен за ремонт, откъдето момчето на своя воля го е взело и подкарало. "Бащата е софиянец, а майката е от Триград, много добри хора, които не са агресивни", каза кметът. 

Горският служител Ясен Ушев поясни, че редовно се обикаля целият район около селото. "Навсякъде търсим, просто трудно се намира човек, който не иска да бъде намерен. Сухо е времето, няма как да намерим следи, да се надяваме, че сам ще се предаде", каза той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

2

Hissarion

12.07 2017 в 09:46

Добре, че никой не е загинал. Поне една шофьорска книжка трябва да бъде отнета в случая. Или глоба за който му е дал колата.

21061

1

рамбо

12.07 2017 в 08:20

Горкият малък престъпник! Уплашен бил и го търсили с листовки в гората, а трябвало и по-малко полиция да има там, че да не го стресират още повече?! Това ли е начинът за издирване на престъпници? Направо го закривайте това МВР.