Части от София без вода днес

OFFNews 31 юли 2015 в 06:21 2763 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес. 

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на бул. „Александър Стамболийски” в жк „Илинден” се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района по ул. „Индже войвода” от бул. „Александър Стамболийски” до бул. „Тодор Александров”.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Лепенец” в кв. „Васил Левски” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Рилска обител”, ул. „Стоян Попов”, ул. „Витиня”, бул. „Владимир Вазов”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кирил Дрангов” в кв. „Модерно предградие” се налага спиране на водоподаването от 9.00до 12.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Кирил Дрангов”, ул. „Кубрат”, ул. „Проф. Янаки Моллов”, ул. „Железен мост”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Каймакчалан” в кв. „Подуяне”, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 17.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Каймакчалан” от ул. „Велчо Атанасов” до ул. „Георги Пеячевич”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!