Части от Манастирски ливади без вода днес

OFFNews Последна промяна на 19 декември 2019 в 05:40 1560 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. "Манастирски ливади" днес, предупреждава дружеството.

Причината е пресвързване на уличен водопровод на ул. „Васил Стефанов“.

Няма да имат вода живеещите на ул. „Васил Стефанов“, комплекс „Елизиум“, от 10 до 17 ч.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Васил Стефанов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.