БУЛСТРАД с приз "Застраховател на годината" 2017 в категория "Общо застраховане"

OFFNews Последна промяна на 04 юни 2018 в 10:53 2287 0

ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“ получи най-високото отличие на застрахователния пазар в България - „Застраховател на годината“ 2017.

Наградата беше присъдена по време на десетото юбилейно издание на престижния конкурс, организиран от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски“ и Българската асоциация на застрахователните брокери.

Призът „Застраховател на годината“ бе връчен на г-н Недялко Чандъров, председател на УС и главен изпълнителен директор на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“.

При получаването на наградата от г-жа Карина Караиванова, председател на Комисията за финансов надзор, г-н Чандъров благодари за високото отличие и допълни: „Това признание е резултат от екипната работа на моите колеги от Управителния съвет - Кристоф Рат, Иво Груев, Пламен Шинов, Иван Иванов и Светла Несторова, както и на всички служители на БУЛСТРАД“.

На тазгодишното издание присъстваха редица високопоставени гости, сред които ръководители на държавни институции и регулаторни органи, представители на академичните среди и бизнеса.

Официалната церемония бе уважена и от представители на Европейската комисия, Европейския орган за застраховане и професионално пенсионно осигуряване (ЕIOPA), Европейската актюерска асоциация, Европейската асоциация за управление на фондове и активи (EFAMA) и др.

С това отличие БУЛСТРАД за пореден път затвърди лидерската си позиция и отбеляза една изключително силна година, в която освен признанието на застрахователния бранш, извоюва и първо място на пазара в общото застраховане по премиен приход.

Партньорска публикация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Парламентът на живо