Бойко Борисов: Чуйте упрека, болката и гнева на генерал Мутафчийски (видео)

OFFNews 14 март 2020 в 23:06 18477 2

"Моля, изгледайте брифинга на генерал Мутафчийски! Гледайте го - гледайте с разума, сърцето си и всичките си сетива. Чуйте упрека му, болката му, гнева му", апелира в своята Фейсбук страница министър-председателят Бойко Борисов.

"Осъзнайте отговорността му - неговата и на всички лекари, медицински сестри, санитари, учени, полицаи, щаб, РЗИ, местни власти. Слушайте всяка дума! Сега всичко зависи от нас, защото държавата - това сме ние!", пише още премиерът.

"Единни трябва да бъдат и институциите в борбата срещу пандемията, така че българските граждани да имат непоколебимо доверие в държавата в този момент и да са сигурни, че ще тя ще работи изцяло в техен интерес. Това заявих в телефонен разговор с президента Румен Радев. Човешкият живот трябва да бъде поставян на първо място, независимо от перспективата за икономически загуби. В хода на разговора подчертах, че за да бъде ясна цялата решителност на държавата за справяне със ситуацията с коронавируса, предприеманите мерки трябва да бъдат под формата на законодателство", завършва той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20699

2

Новак

15.03 2020 в 08:14

Ако можеше да се замисли, Тиквун би разбрал, че основната вина е негова. Обществото се управлява от институции, а той разби институциите като издигна себе си над всичко. Неговите калинки превзеха администрацията и хората загубиха доверие. Той демонстрира този модел на поведение, за който сега се възмущава. Колко пъти нарушаваше правилата и демонстрираше, че не му пука? Е, сега това го правят кретените, които му подражават.

17156

1

aviatora

15.03 2020 в 07:38

Няма как с бадюга-мутра за министър-председател обществото да бъде общество.